Over Mij

Over mij

Leuk dat je meer over mij wilt weten. Als ik je mag helpen met jouw organisatie, afdeling, doelstellingen, of überhaupt om te starten als ondernemer, dan denk ik zeker dat het goed is om beter te weten wie ik ben. Uiteraard kun je even op LinkedIn kijken om te zien wat ik zakelijk allemaal gedaan heb, maar (en ik weet niet hoe dat bij jou zit) ik vind het altijd belangrijk om een beetje gevoel te hebben bij de persoon met wie ik te maken heb. Het moet wel klikken. Dat maakt samenwerken een stuk makkelijker (en leuker)!

Oké, Gijs dus. Geboren in 1976 in Middelburg en ondertussen al meer dan 25 jaar woonachtig in Den Haag. Ja, die mooie stad achter de duinen. Voor een Zeeuw is het belangrijk om dicht bij de zee te blijven, dus Den Haag zal het nog wel een tijdje blijven. Mijn jeugd bestond vooral uit heel veel hockey, muziek, computers en allemaal andere nutteloze dingen die horen bij de fase van enthousiaste puber. Na een paar jaar studeren en vooral een erg druk studentenleven, heb ik mijn eerste baan gekregen bij Randstad. Sindsdien heb ik mijn best gedaan om steeds verder te ontwikkelen. Nieuwe stappen, nieuwe omgevingen, nieuwe ervaringen, nieuwe kennis. Ondertussen mag ik mij als ondernemer gelukkig prijzen om met mooie mensen samen te mogen werken binnen mijn eigen bedrijven, terwijl ik daarnaast op interim basis andere organisaties ondersteun. Een uitdagende combinatie, die precies bij mij past.

Mijn route heeft mij langs een grote diversiteit aan bedrijven en organisaties geleid met een nog grotere verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden. Daar kan ik ontzettend van genieten. Elke keer leverde een nieuwe uitdaging weer nieuwe leermomenten op en langzaam vulde mijn mentale gereedschapskist zich steeds verder. Mijn ongeduld, kritische denkvermogen, mensgerichte focus en communicatieve vaardigheden (dat is gewoon een nette uitdrukking voor te veel ouwehoeren) hebben er voor gezorgd dat ik snel in staat ben om slimme oplossingen te bedenken en ze ook over de bühne weet te krijgen. Dat heeft mij ontzettend geholpen in het realiseren van mijn eigen doelstellingen en wellicht dus ook die van jou.

Naast het feit dat ik zelf ondernemer ben, help ik organisaties op creatieve, transparante, resultaatgerichte en enthousiaste wijze ambitieuze doelstellingen te behalen. Ik werk vanuit de ervaring dat veel organisaties op dezelfde wijze (en daarom onnodig) vastlopen op hun weg naar succes. Hierbij is mijn uitgangspunt dat succes het logische gevolg moet zijn van bewuste, reproduceerbare en beïnvloedbare handelingen. Mijn werkwijze bestaat uit een goede mix van cijfermatige analyses, het aanscherpen van processen, het delen van visie, het aanbrengen van ritme, het bieden van transparantie in doelen en resultaten én een enorme berg enthousiasme om het maximale uit de mensen te halen die verantwoordelijk zijn voor het resultaat.

Oké, dat zijn genoeg mooie woorden over mijzelf. Het komt er simpelweg op neer dat ik je graag wil overtuigen van mijn toegevoegde waarde voor jou of jouw organisatie. Niet om mijzelf daarmee te helpen, maar jou én de kinderen via Make-A-Wish. Laat je het mij weten als je nog vragen hebt, of hoe ik jou kan helpen?

Hoodie

Doneer jij meer dan €200 euro aan Make-A-Wish via mijn actiepagina? Dan ontvang je van mij deze te gekke FiveLeggedSheep hoodie!