Make-a-Wish

Wist je dat elke dag gemiddeld 3 gezinnen in Nederland te horen krijgen dat hun kind, broer of zus een ernstige of zelfs een levensbedreigende ziekte heeft? Dat zijn er natuurlijk veel te veel en geen enkel kind zou dit moeten meemaken.Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens zieke kinderen en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft. Make-A-Wish is een organisatie die de wensen van deze jonge patiënten in vervulling laat gaan. Maar een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey, de dag wordt van A tot Z voorbereid. Dat doen zij niet alleen en dat kunnen zij ook niet alleen!

Van hardwerkende vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen tot business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke mogelijk te maken. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt een kind een positieve boost en nieuwe kracht. Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt.

Make-A-Wish wil zoveel mogelijk kinderen een positieve ervaring meegeven door hun allerliefste wens te laten uitkomen. Zonder liefste wens geen Wish Journey. Zoals Mila die grappen wilde maken met Jochem Meyer, Floortje die alles wilde weten over uilen en graag een uil in het echt wilde zien en Emma die een fotoshoot wilde doen met pinguïns.Om meer kinderen een mooie wens te bezorgen, zijn donaties nodig. Dit jaar meer dan ooit, omdat er in 2020 verschillende inzamelingsacties en events niet door konden gaan vanwege Covid-19. Mensen die in actie komen of een donatie doen, maken een verschil in het leven van de wenskinderen.

Een donatie kan groot of klein zijn, alles is welkom. Maar toch wil ik een doel vaststellen; samen €5000,- ophalen.

Doe jij mee? Ga dan naar mijn persoonlijke Make-A-Wish actiepagina!

 

Bekijk de actie op Make-a-Wish

Hoodie

Doneer jij meer dan €200 euro aan Make-A-Wish mijn actiepagina? Dan ontvang je van mij deze te gekke FiveLeggedSheep hoodie!