Referenties

“Binnen L&H heb ik Gijs leren kennen als een alleskunner, FiveLeggedSheep is wat dat betreft een uitstekende bedrijfsnaam! Voor de acquisitie van corporate klanten is Gijs bij L&H binnengekomen. Met zijn enorme dosis energie, flair en altijd up-to-date kennis is hij een mooi voorbeeld van hoe je klanten voor je kan winnen. Gijs is de co-creator die samen met klanten pakkende sales- en serviceprogramma’s heeft ontwikkeld.
En over alles kunnen gesproken: kort na zijn binnenkomst zat de belangrijkste unit zonder unitmanager, in no time heeft Gijs de operationele en financiële performance van deze unit significant verbeterd. Gijs herkent in mum van tijd underperformance, en neemt daadkrachtig oorzaken weg die verbetering in de weg staan.
Gijs’ persoonlijke stijl is betrokken, mensgericht en inspirerend. Zit uw organisatie vast, of bent u op zoek naar die slimmigheden die uw organisatieperformance significant verbeteren, bel Gijs!”

Rosa KleveOperationeel Directeur a.i., L&H Customer Contact

 

“Gijsbert is een mierenneuker in de beste zin van het woord: kritisch op belangrijke details, hij trekt dingen in het zichtbare die anders verstopt zouden blijven en hij is scherp en snel in zijn inzichten. Een ‘Gijs’ in je team maakt de dingen beter.”

Arjan VergeerManager Operations, Pepperminds

 

“In de afgelopen drie jaar heb ik met Gijs succesvol samengewerkt. Enerzijds heeft Gijs heeft voor zijn eigen organisatie een passend ICT-businessmodel uitgewerkt. Functioneel, lean en mean. Anderzijds leerde Gijs ons met een paar slimme aanpassingen onze dienstverlening verder te optimaliseren. Een mooie win-winsituatie!”

Menno VerleijeBusiness Unit Manager, Reliance Managed Services

 

“De afgelopen 3 jaar heb ik samen met Gijs gewerkt aan het contactcenter van Pepperminds. In het begin zeer intensief maar zodra hij me de beginselen duidelijk had gemaakt heeft hij wat afstand genomen zodat ik mezelf kon ontwikkelen binnen deze discipline.  De tijd die erop volgde, tot op heden, heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren. Gijs is inhoudelijk sterk, zeer toegankelijk en flexibel in zijn leiderschapsstijl.
Een aanbeveling schrijf ik niet zomaar. Dit is een topvent.”

Bastiaan BraberAccount Manager, Pepperminds

 

“Gijsbert weet veel breder te denken en daar ook naar te handelen dan menig andere gesprekspartner in de CallCenter-branche. En daarna samen succes te behalen!”

Rob Punt

 

“Ik heb in de afgelopen jaren meerdere grotere en kleinere projecten met Gijsbert tot een goed einde mogen brengen en heb hem leren kennen als een zeer gedreven en betrokken opdrachtgever/projectleider. Helder en duidelijk in het uitzetten en vasthouden van de grote lijnen, maar ook inhoudelijk betrokken, motiverend en taakstellend naar de projectgroepleden.”

Kees RooijersManager Research and Development, Archifact Adaptive Information Technology BV

 

“In de korte tijd dat ik met Gijs samenwerkte heb ik grote en kleinere projecten gedaan.
Gijsbert is in één woord gedreven, hij heeft een goed zicht op de afdeling en is betrokken met zijn mensen.
Gijsbert weet het beste uit je te halen door je het idee te geven dat je iemand achter je hebt staan die je altijd zal steunen maar laat je verder wel verantwoordelijkheid nemen voor je eigen werkzaamheden.Verder weet Gijsbert je te motiveren om zelf ook het beste uit je te halen wat een heel prettige werksfeer maakt.”

Sander StadTechnisch projectleider, Database Administrator, Network engineer, Pepperminds Marketing Group

Copyright 2020 FiveLeggedSheep ©  All Rights Reserved