Contact: +31 (0)6 24 517 527

iPad als menukaart? De MenuPad!

De iPad zelf is al een smaakvol product voor de gadget liefhebbers, maar een restaurant in Sydney is de eerste in Australië die hun gedrukte menu’s door de nieuwe touchscreen van Apple vervangen.

Restaurant Mundo Global Tapas in Hotel Rydges (Noord Sydney) introduceerde eerder deze maand een maatwerk iPad applicatie waarmee klanten door de virtuele pagina’s van het menu konden bladeren met een zwaai van hun vinger.

Gasten kunnen tevens een foto van de gerechten zien alvorens dit draadloos te verzenden naar de keuken. Bij vleesgerechten kan er dan gelijk worden aangegeven hoe het vlees bereid dient te worden en welke saus men er bij wil hebben. Ook nog een extra portie frites er bij? En wellicht nog een goed advies voor een bijpassende wijn? Het kan allemaal!

Ook voor de horeca ondernemer zitten er voordelen aan, want voorraden worden gelijk bijgehouden en indien nodig direct van de kaart verdwijnen. Geen obers of serveersters meer die terug moeten komen met de mededeling dat een gerecht niet meer beschikbaar is.

Met dit leuke apparaat zal de omzet wel wat omhoog moeten om de kosten van de iPad terug te halen en de bediening zal meer dan ooit aan de slag moeten voor een mooie fooi.

Gijsbert van der Meulen

Mijn naam is Gijsbert van der Meulen en met mijn bedrijf FiveLeggedSheep help ik organisaties heldere doelen te stellen om deze vervolgens op creatieve, transparante, resultaatgerichte en enthousiaste wijze te behalen. Mijn werkwijze bestaat uit een goede mix van cijfermatige analyses, het aanscherpen van processen, het delen van visie, het aanbrengen van ritme, het bieden van transparantie in doelen en resultaten en een enorme berg enthousiasme om het maximale uit de mensen te halen die verantwoordelijk zijn voor het behalen van de doelstellingen.

More Posts - Website - Twitter - LinkedIn

1 Comment
  1. Wat leuk! Wist ik nog niet. Wat mij betreft mogen veel meer Haagse restaurants dit initiatief volgen. Behalve de echte goeie restaurants dan natuurlijk. Een avondje uit zonder electronica heeft ook wat :)

Leave a Reply